ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Μια απαραίτητη διαδικασία για ένα υγιές δέρμα, που συνίσταται 2 φορές το χρόνο ανάλογα με τον τύπο δέρματος του προσώπου. Η διαδικασία περιλαμβάνει την διάνοιξη πόρων με ατμό και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και των νεκρών κυττάρων. Στόχος είναι η ρύθμιση της λιπαρότητας και η επαναφορά της λάμψης του προσώπου αλλά και ταυτόχρονα η καλύτερη απορρόφηση των κρεμών. Σημαντικό κομμάτι για ένα βαθύ καθαρισμό αποτελεί και η σωστή υγιεινή. Φυσικά, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας ο βαθύς καθαρισμός περιλαμβάνει και την εφαρμογή μάσκας και κρέμας προσώπου αλλά και αντηλιακής κρέμας ώστε μετά το τέλος της θεραπείας να φύγετε χωρίς ερεθισμούς. (Βαθύς καθαρισμός με θεραπεία)

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C:

Προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών, αντιμετωπίζει την βιολογική γήρανση, τονώνει την επιδερμίδα και έχει ορατά αποτελέσματα στη σύσφιξη των ιστών. Η θεραπεία περιλαμβάνει ισχυρή ενυδατική μάσκα που περιέχει ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, η οποία δρώντας στην εσωτερική στοιβάδα του δέρματος είναι ιδανική για ενυδάτωση και ρύθμιση ενιαίου χρωματικού τόνου της επιδερμίδας. (Βιταμίνη C)

ΦΥΛΛΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ:

Ιδανική θεραπεία για σύσφιξη, ανάπλαση και ενυδάτωση από κολαγόνο σολωμού. Συμβάλει στην αποτελεσματική συγκράτηση νερού στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας και έντασης ενυδάτωσης της επιδερμίδας με παράλληλη σύσφιξη. Καθώς η λειτουργικότητα των ινών μειώνεται με την πάροδο του χρόνου η θεραπεία αυτή συμβάλει στην ανάπλαση και την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. (Φύλλο κολλαγόνου)

ΒΑΘΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - ΥΠΕΡΗΧΟΙ:

Θεραπεία για λείανση ρυτίδων και λάμψη με υπέρηχους. Δουλεύει στα κύτταρα μέσα στο δέρμα και έτσι απαλύνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου καθώς απομακρύνει την νωθρότητα και τις μαύρες κηλίδες. Βοηθάει το δέρμα σας να διατηρείται ενυδατωμένο και να επανακτήσει την ελαστικότητα του, καθώς μέσω των υπερήχων τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία εισχωρούν στην βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. (Βαθειά ενυδάτωση - Υπέρηχοι)

ΦΥΤΙΚΟ PEELING:

Εξειδικευμένη θεραπεία που περιέχει συστατικά εξολοκλήρου φυσικά από βότανα, για όλους τους τύπους δέρματος. Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, αποτρέποντας την εμφάνιση επιφανειακών ανωμαλιών και δυσχρωμιών. Ενεργοποιεί τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος και τονώνει τους αποδιοργανωμένους ιστούς, επαναφέροντας την ομοιομορφία, την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας. Αποκαθιστά την ανώμαλη κερατινοποίηση της επιδερμίδας, εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος, αποκαθιστώντας την διαύγεια και την υγεία του δέρματος. Ιδανικό για λιπαρά και ακνεικά δέρματα, αλλά και για κανονικά και ξηρά με στόχο την ανανέωση και την αναζωογόνηση. (Φυτικό peeling)

SUPER ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ:

Θεραπεία για την αντιμετώπιση ρυτίδων, πρηξιμάτων και μαύρων κύκλων στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Περιέχει συστατικά που επαναφέρει την μικροκυκλοφορία σε φυσιολογικά επίπεδα στην ευαίσθητη και λεπτή επιδερμίδα. Βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία και αποσυμφορεί τους ιστούς καταπολεμώντας τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους. Είναι ιδανική θεραπεία καθώς επαναφέρει την μικροκυκλοφορία σε φυσιολογικά επίπεδα ,ενισχύοντας τους ιστούς στήριξης στην περιοχή των ματιών. Ταυτόχρονα η θεραπεία μπορεί να γίνει πιο εντατική με την χρήση του ισχυρού συστατικού του Χαβιάρη,το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτείνες,βιταμίνες,αμινοξέα και ιχνοστοιχεία που επιταχύνουν την φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Αποτέλεσμα η επιδερμίδα αναμορφώνεται άμεσα και αποκτά νεανικό περίγραμμα. (Super συσφικτική θεραπεία ματιών)

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ:

Η διαδικασία της δερμοαπόξεσης με διαμάντια είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη και ασφαλής θεραπεία με σίγουρα αποτελέσματα, που πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα του οποίου η επιφάνεια χρησιμοποιείται για την απόξεση της κεράτινης στοιβάδας του δέρματος. Κατά αυτό τον τρόπο έχουμε :1) την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων επιταχύνοντας την δημιουργία νέων και υγειών κυττάρων,2)την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος με συνέπεια την καλύτερη οξυγόνωση της επιδερμίδας, 3) την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων, 4) την διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και 5) την λείανση των ρυτίδων, δυσχρωμιών και πανάδων καθώς και σημαδιών ακμής και ουλών.Παράλληλα απαραίτητη ενδείκνυται η θεραπεία της ανάπλασης,χάρη στην οποία υποβοηθάμε το δέρμα να αναπλάσει σε μέγιστο βαθμό νέα κύτταρα και να αυξήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης και απορροφησιμότητας. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό,λείο,ενυδατωμένο και σφριγηλό δέρμα. Η διαδικασία της δερμοαπόξεσης πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό στο κέντρο μας ενώ οι συνεδρίες διαρκούν 1 ώρα η κάθε μια και μπορούν να ολοκληρωθούν σε δυο επισκέψεις. (Δερμοαπόξεση)

ΘΕΡΑΠΕΙΑ AHA-ΟΞΕΩΝ:

Ιδανική θεραπεία για ισχυρή απολέπιση της επιδερμίδας με άμεσα αποτελέσματα. Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας ανανέωσης της επιδερμίδας Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν καθώς μειώνονται τα σημάδια του χρόνου, της ακμής και οι δυσχρωμίες και έτσι νιώθετε το πρόσωπο σας λαμπερό και ανανεωμένο. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με προϊόντα που δεν περιέχουν ερεθιστικές φόρμουλες αλλά προέρχονται από φυσικές πηγές όπως το σακχαροκάλαμο. (Θεραπεία ΑΗΑ-Οξέων)

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ:

Ιδανικό για ανάπλαση ουλών, εξάλειψη βαθιών ρυτίδων και δυσχρωμιών. Με την βοήθεια του micro-needling επιτυγχάνουμε την καλύτερη εφαρμογή και διείσδυση των συστατικών του υαλουρονικού αφού ενεργοποιούμε τον μηχανισμό της κυτταρικής ανάπλασης απο τον μικροτραυματισμό του δέρματος. Κατά αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος με αποτέλεσμα το γέμισμα βαθιών και λεπτών ρυτίδων και την βελτίωση υφής του δέρματος. Η εμφάνιση σας στο τέλος της θεραπείας είναι ήδη ανανεωμένη αλλά και τα αποτελέσματα έχουν σταθερή διάρκεια. (Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό)

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕ RF:

Επαναστατική μέθοδος με αποτέλεσμα lifting.Οι ραδιοσυχνότητες που δρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ενεργοποιούν τους ινοβλάστες , διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου συσφίγγοντας τους ιστούς του προσώπου. Οι ραδιοσυχνότητες έχουν θεαματικά αποτελέσματα και στην περιοχή του λαιμού, όπου είναι σχετικά δύσκολο να αναπλαστούν οι ιστοί. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στο πρόγραμμα του. Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν καινοτομία στην αισθητική χειρουργική και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Οι ρυτίδες ακόμα και οι πιο βαθιές μπορούν να εξαλειφτούν σε λίγες μόνο συνεδρίες, ενώ από την πρώτη συνεδρία κιόλας νιώθετε την διαφορά. (Θεραπεία ανόρθωσης με rf) 

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ:

Το μασάζ μπορεί να συντελέσει στην άμεση αναζωογόνηση και ευεξία αλλά και μείωση του στρες. Οι θεραπευτικοί σκοποί του μασάζ είναι επίσης γνωστοί καθώς μέσω αυτού: 1)αυξάνεται η ελαστικότητα των μυών, 2)μειώνεται η κόπωση και ο πόνος, 3)αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση του οργανισμού και την καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, 4) ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Τα ευεργετικά οφέλη του, όμως επηρεάζουν και την ψυχική μας κατάσταση καθώς το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της θετικής ενέργειας μας κατακλύζει. (Χαλαρωτικό μασάζ)

SPA ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ:

Θεραπεία κατάλληλη για ενυδάτωση, ανάπλαση, σύσφιξη δερματικού ιστού. Τα προϊόντα Spa που χρησιμοποιούνται περιέχουν πρωτεΐνη γάλακτος και άλατα. Μια ιδιαίτερη περιποίηση για το σώμα σας που περιλαμβάνει μασάζ με αιθέρια έλαια, εφαρμογή μάσκας αλλά και body cream. Noιώστε την απόλυτη χαλάρωση εμπνευσμένη από τα αρχαία χρόνια. (SPA Κλεοπάτρα)

RHASSUL THERAPY:

Απολαύστε μια μοναδική ανατολίτικη ιεροτελεστία 5 σταδίων για ανακούφιση απο το στρες και τους πόνους των μυών, βελτίωση της ψυχικής ηρεμίας και ευεξίας αλλά και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ,που περιλαμβάνει:

πίλινγκ σώματος για καθαρισμό της επιδερμίδας, 40 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια για πλήρη χαλάρωση και ανακούφιση, εφαρμογή ειδικής αναζωογωνητικής μάσκας με βάση την κανέλα και το πατσουλί για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και τέλος την εφαρμογή body cream για βαθύτερη ενυδάτωση και απαλότερο δέρμα (Rhassul Therapy)

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Δεν αποτελεί μόνο έναν γευστικό πειρασμό, αλλά κρύβει και πολλές ευεργετικές ιδιότητες!!Χάρη στα μεταλλικά άλατα, τα αντιο-ξειδωτικά συστατικά και τις βιταμίνες που διαθέτει προσφέρει πληθώρα ευεργετικών αποτελεσμάτων στον οργανισμό και το σώμα.Καταπολεμά το άγχος, ενώ παράλληλα δρα αντικαταθληπτικά, προάγωντας την παραγωγή ενδορφινών.Επίσης,με την βοήθεια της θεοβρομίνης χαρίζει ενέργεια και αναζωογόνηση. Ακόμη αποτελεί την καλύτερη μέθοδος για να αντιμετωπίσουμε την όψη του φλοιού πορτοκαλιού και του τοπικού παχους καθώς τα φυσικά συστατικά της(καφεϊνη) καταπολεμούν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. (Σοκολατοθεραπεία)

ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Θεραπεία σώματος με τη χρήση θαλασσινού νερού και προϊόντων της θάλασσας για θεραπευτικούς σκοπούς και την προαγωγή της υγείας μέσω της διαδικασίας της όσμωσης το δέρμα απορροφά τα ιχνοστοιχεία και μέταλλα στις σωστές αναλογίες ούτως ώστε να επιτευχθεί ανάκτηση της ισορροπίας και αναζωογόνησης του σώματος. Μια ξεχωριστή θεραπεία για τους λάτρεις των στοιχείων της θάλασσας με θεαματικά αποτελέσματα. (Θαλασσοθεραπεία)

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ:

Έντονη μάλαξη που αποσκοπεί στη διάσπαση των λιποκυττάρων. Κατάλληλα προϊόντα για λιποδιάλυση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια μέντας και γερανιού που χαλαρώνουν και αναζωογονούν το δέρμα. (Μασάζ κυτταρίτιδας)

ΜΑΣΑΖ ΛΕΜΦΙΚΟ:

Έντονο μασάζ από κάτω προς τα πάνω για να προκαλέσουμε καλύτερη κυκλοφορία στο λεμφικό σύστημα και να αποσυμφορήσουμε τις οδούς του. Μέσω της λέμφου αποβάλλονται οι τοξίνες του οργανισμού μας, η κυκλοφορία της γίνεται με τα λεμφογάγλια όπου καταλήγει στα νεφρά και μέσω των ούρων αποβάλλονται από τον οργανισμό μας. (Μασάζ λεμφικό)

CAVITATION-RF:

Η σύσφιξη του σώματος με ραδιοσυχνότητες περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα,τα οποία προκαλούν την θέρμανση των ιστών του χορίου και του λιποκυττάρου με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της αποσύνθεσης του λίπους,την ενίσχυση της ομαλής λειτουργίας της λέμφου αλλά και την ενεργοποίηση των ινοβλαστών. Στόχος είναι η σύσφιξη του δέρματος και η σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.

Το συσσωρευμένο λίπος κυρίως στην περιοχή των γλουτών και των μηρών είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζεται συχνά από τις γυναίκες. Στην περίπτωση αυτή ο συνδυασμός των ραδιοσυχνοτήτων και της σπηλαιώσης είναι άμεσος και αποτελεσματικός καθώς η τεχνολογία του cavitation(σπηλαίωσης) είναι ιδανική για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Μέσω αυτής παράγονται υπερηχητικά κύματα, τα οποία δονούν τα λιποκύτταρα, δημιουργώντας θυλάκια κενού αέρος εντός και εκτός των κυττάρων .Αποτέλεσμα είναι η διάσπαση του λίπους σε τριγλυκερίδια, τα οποία μπορούν να απελευθερωθούν μέσω της λέμφου. (Cavitation-RF)

ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑ:

Είναι μια θεραπεία κατάλληλη για την αναδόμηση και επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος. Ισχυροποιεί τους ιστούς στήριξης του δέρματος, αναζωογονεί και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. . Η αναδίπλωση- συμπίεση-αναρρόφηση  του δερματικού ιστού επιτυγχάνεται με τα εξειδικευμένα εξαρτήματα και  κατάλληλους χειρισμούς. Η  υποπίεση που δημιουργείται με δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης μας δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στο σώμα, ιδιαίτερα στην περιοχή των γλουτών. H ενεργοποίηση της λέμφου με στόχο την αποσυμφόρηση επιτυγχάνει την διάσπαση της κυτταρίτιδας με αποτέλεσμα η όψη του φλοιού πορτοκαλιού να εξαφανίζεται. Η ενδοδερμία σε συνδιασμό με καλλυντική θεραπεία προτείνεται να γίνουν 8-10 συνεδρίες για ένα σταθερό και μόνιμο αποτέλεσμα. (Ενδοδερμία)

LEMPHOPASS ΛΕΜΦΙΚΟ:

Με το μηχάνημα παθητικής γυμναστικής,LEMPHOPASS, επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση της λέμφου, αποτοξίνωση του οργανισμού και βελτίωση τα μεταβολισμού. Σε συνδυασμό με σύσφιξη και λιποδιάλυση έχουμε τα καλύτερα ορατά αποτελέσματα μιας και υποβοηθάει στην αμεσότερη απελευθέρωση από τις επιβλαβείς και άχρηστες ουσίες. Παράλληλα, μέσω του μηχανήματος της παθητικής γυμναστικής και συγκεκριμένα του λεμφικού επιτυγχάνουμε την αναζωογόνηση του συστήματος της λέμφου, στην ανακούφιση από πρηξίματα αλλά και στην ανάκτηση της χαμένης ζωτικότητας του. (Lemphopass λεμφικό)

LEMPHOPASS ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ:

Με το μηχάνημα παθητικής γυμναστικής,LEMPHOPASS, στοχεύουμε στην λιποδιάλυση και στην σμίλευση του σώματος. Μέσω των στοχευμένων και με εναλλαγές πιέσεις που ασκούνται στο δέρμα και φτάνουν επιδερμικά διασπόνται τα λιποκύτταρα και σε συνδυασμό με την λεμφική λειτουργία του LΕΜPHOPASS οι βλαβερές ουσίες  αποβάλλονται από τον οργανισμό ευκολότερα γι΄ αυτό συστήνουμε τον συνδιασμό και των δύο θεραπειών εναλλακτικά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και η μείωση πόντων εγγυημένη. Εμείς συστήνουμε 10-12 συνεδρίες ανάλογα με τις ανάγκες. (Lemphopass λιποδιάλυση)

LEMPHOPASS ΣΥΣΦΙΞΗ:

Το μηχάνημα παθητικής γυμναστικής προσφέρει σύσφιξη επιδερμική ή μυϊκή και σμίλευση των γραμμών του σώματος. Η ανόρθωση μπορεί να επιτευχθεί με θεαματικά αποτελέσματα στην περιοχή των γλουτών, του στήθους, των χεριών, των μηρών, της κοιλιάς επικεντρώνοντας στα προβληματικά σημεία. Σας προτείνουμε για ένα άμεσο αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη απόδοση του μεταβολισμού σας το πρόγραμμα να συνδυαστεί με λεμφικό μασάζ αλλά και το πρόγραμμα του λεμφικού στο μηχάνημα της παθητικής γυμναστικής. (Lemphopass σύσφιξη)

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ:

Η πιο σύγχρονη θεραπεία για την καταπολέμηση του λίπους, καθώς στα πλεονεκτήματα της εντάσσονται η εξάλειψη ραγάδων αλλά και είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Με την βοήθεια του micro-needling και με ένα δραστικό κοκτέιλ που έχουν βάση την καφεΐνη , την καρνιτίνη  σε συνδιασμό με άλλα συστατικά, τα οποία δεν περιέχουν συντηρητικά, βοηθάμε την κινητοποίηση το συσσωρευμένου λίπους, απελευθερώνοντας το ώστε να καεί από το μεταβολισμό. Η συμμαχία των συστατικών που χρησιμοποιούνται ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, εγχύονται στον ιποδόριο ιστό με αποτέλεσμα να διασπάται το λίπος, μειώνοντας ορατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, την αναπαραγωγή νέων λιποκυττάρων, αποκαθιστώντας  την σφριγιλότητα του δέρματος. Για το καλύτερο αποτέλεσμα συστήνουμε την επανάληψη εφαρμογών, πετυχαίνοντας και διάρκεια. (Μεσοθεραπεία σώματος)

ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Προκαλούμε υπεραιμία στο σώμα, και μέσω της διεγείρερσης της μικροκυκλοφορίας των ιστών έχουμε σαν αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση τους και την άμεση ενεργοποίηση της διαδικασίας της λιπόλυσης. Στην ειδική αυτή θεραπεία χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα καλλυντικά επιταχύνοντας την τοπική αύξηση της θερμοκρασίας. Με την θερμοθεραπεία  αυξάνεται η ελαστικότητα της περιοχής, μειώνεται η παρουσία οιδήματος και φλεγμονών, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα. Στο ινστιτούτο μας πέρα από την χρήση καλλυντικής θεραπείας συνδυάζουμε και θερμοκουβέρτα με την χρήση της οποίας προκαλείται έντονη εφίδρωση, βοηθώντας το σώμα να αύξηση την μεταβολική του δραστηριότητα και την οξυγόνωση των ιστών του με μεγαλύτερη ταχύτητα. Η θερμοθεραπεία αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα κιρσών, φλεβίτιδας, ευαίσθητων τριχοειδών αγγείων. (Θερμοθεραπεία)

ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Η κρυοθεραπεία χρησιμοποιείται όχι μόνο για να αναζωογονήσει και να τονώσει το δέρμα αλλά έχει στόχο τη σύσφιξη των δερματικών ιστών με αποτέλεσμα η χαλάρωση να απομακρύνεται. Τα εξειδικευμένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε περιέχουν φύκια και Menthol ιδανικά για την έντονη αίσθηση ψύχους στην περιοχή που εφαρμόζονται. Εμείς προτείνουμε την εφαρμογή της θεραπείας από 8 εως 12 συνεδρίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. (Κρυοθεραπεία)

 

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com