~ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ~

Τι είναι η τροφική δυσανεξία;

Η τροφική δυσανεξία είναι μια χρόνια αντίδραση του οργανισμού σε τροφές που χρησιμοποιούμε συχνά (π.χ. ψωμί, γάλα, ντομάτα, λάδι, κρέας, καφέ κλπ).

Πρόκειται για μια διαρκή αντίδραση, αφού η κατανάλωση των τροφών που μας πειράζουν είναι συνεχής.

Η τροφική δυσανεξία εξασθενεί το ανοσολογικό σύστημα, την άμυνα του οργανισμού μας. Όταν η άμυνα εξασθενίσει, ο οργανισμός μας ασθενεί.

Τα συμπτώματα δεν είναι ανάλογα με την ποσότητα της τροφής. Ακόμη και μικρές ποσότητες τροφής προκαλούν δυσανεξία.

Πως γίνεται το test τροφικής δυσανεξίας;

Το CYTOTOXIC TEST (Κυτταροτοξικό Test ή αλλιώς test τροφικής δυσανεξίας) γίνεται στην Ελλάδα από ειδικά εκπαιδευμένους Ιατρούς Μικροβιολόγους.

Είναι μια εξέταση αίματος που ελέγχει όλες τις βασικές τροφές που περιέχονται στη συνήθη διατροφή μας: Δημητριακά, κρέατα, γαλακτοκομικά, αυγά, έλαια, φρούτα, λαχανικά, αφεψήματα, μπαχαρικά, ψάρια κλπ.

Η τεχνική συνίσταται στο να έλθουν σε επαφή τα λευκά αιμοσφαίρια του ασθενούς με το ανάλογο τροφικό συμπύκνωμα, αφού ληφθεί μια μικρή ποσότητα αίματος και γίνει η κατάλληλη επεξεργασία.

Τα αποτελέσματα εισάγονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή έτσι ώστε να προκύψουν οι κατάλληλες οδηγίες ανάλογα με το βαθμό αντίδρασης (μηδενικό, 1ο, 2ο, 3ο ή 4ο). Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο "προφίλ" για κάθε άτομο και καθορίζεται η αγωγή που είναι απλή:

Αποχή από την κατανάλωση των τροφών που προκαλούν δυσανεξία, ανάλογα με το βαθμό αντίδρασης τους στο τεστ (π.χ. σε αντίδραση 2ου βαθμού η οδηγία είναι "Αποχή 2 μήνες, 3ο-5ο μήνα επιτρέπεται μέχρι 1 φορά την εβδομάδα").

Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν και πίνακες για κάθε τροφή (επιτρεπόμενες / απαγορευμένες) ανά μήνα, για όλη τη διάρκεια της αγωγής.

Η ποσότητα του γεύματος είναι κανονική μερίδα εστιατορίου και ο τρόπος μαγειρέματος δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com