ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Βαθύς καθαρισμός προσώπου:

Μια απαραίτητη διαδικασία για ένα υγιές δέρμα, ο βαθύς καθαρισμός προσώπου με θεραπεία συνιστάται 2 φορές το χρόνο ανάλογα με τον τύπο δέρματος του προσώπου.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την διάνοιξη πόρων με ατμό και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και των νεκρών κυττάρων.

Στόχος είναι η ρύθμιση της λιπαρότητας και η επαναφορά της λάμψης του προσώπου αλλά και ταυτόχρονα η καλύτερη απορρόφηση των κρεμών.

Σημαντικό κομμάτι για ένα βαθύ καθαρισμό αποτελεί και η σωστή υγιεινή. Φυσικά, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας ο βαθύς καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει και την εφαρμογή μάσκας και κρέμας προσώπου αλλά και αντηλιακής κρέμας ώστε μετά το τέλος της θεραπείας να φύγετε χωρίς ερεθισμούς

Peeling πλάτης:  

Για μια υγιής όψη της επιδερμίδας στην περιοχή της πλάτης είναι απαραίτητη η περιποίηση της. Γι αυτό το λόγο ένα peeling με βάση το σακυλικό οξύ  που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλει στην αποβολή των τοξινών και σε συνδυασμό με την εφαρμογή ενυδατικής λοσιόν η λιπαρότητα απορροφάται πλήρως με αποτέλεσμα το δέρμα να αναζωογονείται και να ενυδατώνεται.

Ειδική περιποίηση για έγκλειστα γένια: Η θυλακίτιδα είναι συχνό φαινόμενο στην ανδρική επιδερμίδα ιδιαίτερα στην περιοχή του λαιμού. Για την αντιμετώπιση της προτείνουμε ειδική αγωγή με AHA και αφαίρεση των εσώκλειστων τριχών. Το δέρμα αναπλάθεται και αποκαθίσταται καθώς ο συνδυασμός AHA με συστατικά πολλαπλών δράσεων προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

 

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com