~ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - ΦΩΤΟΛΥΣΗ - LASER ~

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ
μόνιμη αποτρίχωση

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα, είναι μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης που ενδείκνυται για ριζική αποτρίχωση προσώπου, αποτρίχωση λαιμού, αποτρίχωση στήθους και αποτρίχωση κοιλιάς. Βασίζεται στην επαναστατική τεχνική Θερμόλυσης (Thermolysis) ή ανάμικτα στην Ηλεκτρόλυση και τη Θερμόλυση (Thermolysis Blend) και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των θεραπειών αισθητικής που εφαρμόζονται στην αντίστοιχη περιοχή του προσώπου ή του σώματος. Με τη βοήθεια του μηχανήματος αποτρίχωσης Silhouet tone, στο Ινστιτούτο αισθητικής Image, αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα τριχοφυΐας. (Αποτρίχωση με βελόνα - Μόνιμη αποτρίχωση)

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ
προσωρινή αποτρίχωση

Με τη βοήθεια του Αζουλενίου πετυχαίνουμε μία ανώδυνη προσωρινή αποτρίχωση. Η αποτρίχωση με κερί είναι μέθοδος προσωρινής αποτρίχωσης που εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του δέρματος (αποτρίχωση προσώπου και αποτρίχωση σώματος) και η χρόνια, επαναλαμβανόμενη εφαρμογή της, προκαλεί τη σταδιακή αραίωση της τριχοφυΐας στην περιοχή όπου εφαρμόζεται. Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με κερί διαρκούν περίπου ένα μήνα. Στο Ινστιτούτο αισθητικής Image, χρησιμοποιούμε κρύο και ζεστό κερί αζουλενίου (Image Products), ανάλογα με την περίπτωση. (Αποτρίχωση με κερί - Προσωρινή αποτρίχωση)

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΕΝΖΥΜΑ (ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ) 
προσωρινή αποτρίχωση

Επιβραδύνεται και μειώνεται κατά πολύ η εμφάνιση τριχοφυίας σε πρόσωπο και σώμα με τη βοήθεια των ενζύμων. Βιολογική αποτρίχωση ή χημική αποτρίχωση ή αποτρίχωση με ένζυμα (ενζυμική), είναι η αποτρίχωση που επιτυγχάνεται με τη χρησιμοποίηση πρωτεολυτικών ενζύμων. Τα πρωτεολυτικά ένζυμα, έχουν την ιδιότητα να εισχωρούν στα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας και να την αποδυναμώνουν. Το αποτέλεσμα της βιολογικής αποτρίχωσης είναι το καθαρό και απαλλαγμένο από ανεπιθύμητες τρίχες δέρμα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. (Αποτρίχωση με ένζυμα - βιολογική αποτρίχωση - χημική αποτρίχωση - Προσωρινή αποτρίχωση)

ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ
μόνιμη αποτρίχωση

Ανώδυνη και αποτελεσματική αποτρίχωση με IPL και VPL. Φωτοαποτρίχωση είναι η μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης που βασίζεται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση, ο θύλακας της τρίχας που περιέχει ένα ειδικό χρωμοφόρο, τη μελανίνη, απορροφά φωτεινή ενέργεια μεγάλης ισχύος η οποία στη συνέχεια μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια. Η Θερμική ενέργεια που παράγεται κατά τη φωτοαποτρίχωση, καταστρέφει το θύλακα της τρίχας. Το μηχάνημα 6ης γενιάς VPL (Variable pulsed light) που θα το βρείτε στο Ινστιτούτο αισθητικής Image, αποτελεί την εξέλιξη των συμβατικών συστημάτων παλμικού φωτός. Εγγυάται γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλή αποτρίχωση με παλμικό φως, χωρίς παρενέργειες, για το πρόσωπο και το σώμα. Το παλμικό φως εφαρμόζεται ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος για αποτρίχωση σε μασχάλες, αποτρίχωση μπικίνι και αποτρίχωση προσώπου. (Φωτοαποτρίχωση (Μόνιμη αποτρίχωση) - Φωτοανάπλαση - Πανάδες)

Επίσης προσφέρουμε:

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ - ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com