ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είναι μια τεχνική ενέσιμης έγχυσης μικροουσιών όπως βιταμινών, μετάλλων και ομοιοπαθητικών στοιχείων στο μεσόδερμα. Έτσι λοιπόν δεν περιορίζεται μόνο στην χρήση υαλουρονικού οξέος, αλλά σχετίζεται επιπλέον με την έγχυση και άλλων ουσιών, που κάνουν το δέρμα σαφώς πιο σφριγηλό και κατά γενική ομολογία νεότερο. Κατάλληλη μέθοδος και για τις περιοχές του σώματος με στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Είναι μία σχετικά ανώδυνη μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. 

Απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες. Δεν έχει παρενέργειες, και οι συνεδρίες κυμαίνονται από 4-8 αναλόγως τη περίπτωση. 

 

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η τεχνική skin micro–needling αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο ανάκτησης της νεανικής εμφάνιση, χωρίς την χρήση χημικών, lasers ή χειρουργείου. Βασίζεται στον απευθείας μηχανικό ερεθισμό του χορίου μέσω, ενός κυλινδρικού roller, και στην άμεση και έντονη διέγερση των ινοβλαστών. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, της αφυδάτωσης, της τραχύτητας του δέρματος, για μείωση των ραγάδων καθώς και για εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικου-ολικού πάχους.

Ενδείκνυται για όλες της ηλικίες. Δεν έχει παρενέργειες και οι συνεδρίες κυμαίνονται από 4-6 αναλόγως τη περιπτωση.

Τα προϊόντα INMED KAI BCN COCTAILS είναι αποστειρωμένα, και συσκευάζονται σε μίας χρήσης αμπούλες, διευκολύνοντας τον συνδυασμό τους. Έχουν επίσης τα υψηλότερα φαρμακευτικά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας. εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα.

Πρόκειται για ασφαλείς θεραπείες με άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες. Έχουν πολλή καλή ανοχή αφού είναι πλήρως αποστειρωμένα και χωρίς συντηρητικά.

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com