ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΤΗΣ - Βαθύς καθαρισμός πλάτης με θεραπεία

Ο βαθύς καθαρισμός πλάτης, δηλαδή ο καθαρισμός πλάτης κατά τον οποίο η διάνοιξη των πόρων του δέρματος επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ατμού από ειδικό μηχάνημα, είναι μία απαραίτητη διαδικασία για ένα υγιές δέρμα. 

Προηγείται όλων των θεραπειών στο δέρμα της πλάτης και στόχος είναι η απομάκρυνση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και η προετοιμασία της επιδερμίδας της πλάτης για την κατάλληλη θεραπεία. Συνδυάζεται με καθαρισμό προσώπου και προτείνεται συχνά ως μέρος άλλων θεραπειών ή περιποιήσεων, όπως είναι η προετοιμασία - περιποίηση νύφης.  

Ο βαθύς καθαρισμός πλάτης έχει αντιμικροβιακή δράση και προετοιμάζει το δέρμα της πλάτης να δεχθεί τα κατάλληλα προϊόντα για θεραπεία της ακμής και τη μείωση της λιπαρότητας ή όποια άλλη θεραπεία πρόκειται να ακολουθήσει.

Η συχνότητα που πρέπει να γίνεται ο βαθύς καθαρισμός πλάτης ποικίλει ανάλογα με το τύπο του δέρματος και την ακολουθούμενη θεραπεία.

Στο ινστιτούτο αισθητικής IMAGE ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας λαμβάνετε τις αντίστοιχες υπηρεσίες αισθητικής για ολοκληρωμένα και τέλεια αποτελέσματα.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ: 90-90΄

ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ: 60 euro

 

(τιμές αισθητικής σώματος)

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος και πρέπει να γίνεται τακτικά κυρίως για τα λιπαρά και τα ακνεϊκά δέρματα.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ: 60-120΄

ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ: 60 euro

 

 

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com