ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Με τη βοήθεια  εξειδικευμένων προϊόντων και μηχανημάτων προκαλούμε αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και διέγερση της μικροκυκλοφορίας των τριχοειδών αγγείων, γεγονός το οποίο προωθεί το κυτταρικό μεταβολισμό. Αποσυμφορεί τους ιστούς καταπολεμώντας τη κυτταρίτιδα, μειώνει την όψη της «φλούδας» πορτοκαλιού και διεγείρει τη διαδικασία της λιπόλυσης .

Read more...

ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ,σε πρόσωπο και σώμα με τη βοήθεια του εξελιγμένου παλμικού φωτός .Προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και είναι τελείως ακίνδυνο. Εκτός από την απαλλαγή της τρίχας το  εξελιγμένο παλμικό φως αυξάνει τη ανάπλαση της επιδερμίδας με την ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, καθώς και την εξάλειψη των ρυτίδων και πανάδων

Κάθε θεραπεία με την τεχνολογία του έντονου παλμικού φωτός έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της επανεμφάνισης των τριχών, καθώς οι τρίχες θα γίνονται σταδιακά πιο ανοιχτόχρωμες και λεπτές, αλλά και βραδύτερα αναπτυσσόμενες μετά από κάθε θεραπεία. Απαιτούνται περισσότερες από μία θεραπείες για να καταστραφούν όλοι οι θύλακες μίας περιοχής. Τα περισσότερα άτομα επιτυγχάνουν ικανοποιητική αποτρίχωση μετά από 6-8 θεραπείες, αλλά τα αποτελέσματα ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο ανάλογα με ιατρικούς και γενετικούς παράγοντες. Οι πιο ανοιχτόχρωμες και λεπτές τρίχες απαιτούν περισσότερες θεραπείες από ότι οι σκούρες.

Read more...

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ - ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

Προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών, αντιμετωπίζει την βιολογική γήρανση, τονώνει την επιδερμίδα και έχει ορατά αποτελέσματα στη σύσφιξη των ιστών. Η θεραπεία περιλαμβάνει ισχυρή ενυδατική μάσκα που περιέχει ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, η οποία δρώντας στην εσωτερική στοιβάδα του δέρματος είναι ιδανική για ενυδάτωση και ρύθμιση ενιαίου χρωματικού τόνου της επιδερμίδας.

Read more...

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com