ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με όπλο την θέληση και την εξειδικευμένη γνώση δημιουργήθηκε το κέντρο αισθητικής IMAGE. Στόχος δεν είναι μόνο να εξασφαλίσουμε τη προσωπική φροντίδα του κάθε ανθρώπου που έρχεται στο ινστιτούτο ξεχωριστά, αλλά να διασφαλίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Με εμπειρία 15 χρόνια συνεχούς δράσης και ταυτόχρονα ενημέρωσης καταφέραμε να εδραιωθούμε στο χώρο της αισθητικής και να δημιουργήσουμε γερές βάσεις για την δική σας εμπιστοσύνη. 

Το ινστιτούτο αισθητικής ΙMAGE αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιοχή του Χολαργού και των βορείων προαστίων, όχι μόνο για την άριστη παροχή υπηρεσιών αισθητικής, αλλά και για την εύκολη πρόσβαση καθώς βρίσκεται κοντά σε σταθμό μετρό (μετρό Χολαργού). Βρισκόμαστε κοντά στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Μεσογείων. 

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, διπλωματούχοι αισθητικοί και σύμβουλοι διατροφής, σας παρέχει ειλικρινή ενημέρωση και άμεση κάλυψη των αναγκών σας. Σε εμάς κάθε ανάγκη σας γίνεται προσωπικό μας θέμα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για να σας την καλύψουμε.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι προηγμένης τεχνολογίας, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα. Εξειδικευμένες θεραπείες σε συνδυασμό με γνώση, εμπειρία και εμπεριστατωμένη μελέτη γίνονται ο καλύτερος μας σύμμαχος και προσαρμόζονται στις δικές σας απαιτήσεις. Παρέχουμε εξειδικευμένες θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας για αισθητική προσώπου, αισθητική σώματος, αποτρίχωση, υπηρεσίες ευεξίας - μασάζ, θεραπείες προσαρμοσμένες για άνδρες ή γυναίκες με τα αντίστοιχα προϊόντα περιποίησης.

Για εμάς η ομορφιά είναι έμπνευση δημιουργίας. Γι αυτό αποζητούμε να βρείτε και εσείς στο χώρο μας την δική σας έμπνευση, την προσωπική σας επιχείρηση ακτινοβολώντας ικανοποίηση..  

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ IMAGE

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΕΥΕΞΙΑΣ 

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com