ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ 

Περιποίηση  άνω άκρων που περιλαμβάνει σχηματισμό νυχιών, τοποθέτηση  αφαιρετικού παρωνυχίδων.

Τα μουλιάζουμε σε νερό με ειδικό αντισηπτικό και διεγερτικό σαπούνι. Καθαρίζουμε τα επωνύχια, κάνουμε peeling και χαλαρωτική μάλαξη.

Στη συνέχεια τοποθετούμε λάδι εμπλουτισμένο με θρεπτικό και μαλακτικό αμυγδαλέλαιο που δίνει λάμψη στα νύχια και ελαστικότητα στα επωνύχια.

Στο τέλος  βάφουμε τα νύχια με χρώμα ή γαλλικό με τα καταπληκτικά  βερνίκια china glaze και NBM, γνωστά για τη γυαλάδα τους και την ανθεκτικότητά τους.

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ  

Περιποίηση κάτω άκρων στην οποία μουλιάζουμε με ειδικά άλατα που ξεκουράζουν τα πρησμένα πόδια και έχουν αντισηπτικές ιδιότητες.

Δίνουμε σχήμα στα νύχια, καθαρίζουμε τα επωνύχια, λειάνουμε την επιφάνεια τους, καθαρίζουμε τις σκληρύνσεις από τα πέλματα και τους κάλους που ίσως υπάρχουν.

Στη συνέχεια τοποθετούμε ένα ειδικό τζελ πλούσιο σε ασβέστιο ,κύριο συστατικό του νυχιού, και σε βιταμίνη Β5, που θρέφη τη ρίζα και την επιφάνεια του νυχιού. 

Στο τέλος  βάφουμε τα νύχια με χρώμα ή γαλλικό με τα καταπληκτικά  βερνίκια china glaze και NBM, γνωστά για τη γυαλάδα τους και την ανθεκτικότητά τους.

Αναλαμβάνουμε και θεραπευτικό πεντικιούρ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ

Κάνετε πολλές δουλειές και γενικά, το βερνίκι σας χαλάει στη  τρίτη μέρα;

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τα ημιμόνιμα  βερνίκια νυχιών που έχουν διάρκεια  μέχρι 20 ημέρες.

Η διαδικασία περιλαμβάνει σχήμα νυχιών, καθαρισμό επωνυχίων  και τοποθέτηση  του ημιμόνιμου,  σε πολλές αποχρώσεις ανάλογα με τις προτιμήσει σας.

Εφαρμόζεται στα χέρια και στα πόδια.

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές τοποθέτησης. Στο χώρο μας θα βρείτε όλες τις μεθόδους, όπως τοποθέτηση tips, επιμήκυνση νυχιού με φόρμα, φυσική ενίσχυση  και θα σας προτείνουμε τη καλύτερη για εσάς.

Εφαρμόζεται στα χέρια και στα πόδια.     

   

 

 

           

 

 

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com