Περιποίηση προσώπου

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Απαραίτητη διαδικασία για υγιές δέρμα. Απομακρύνει νεκρά κύτταρα, μεγιστοποιεί την απορροφησιμότητα των καλλυντικών, επιφέρει λάμψη και σφριγηλότητα.

FLASH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ / LIFTING:

Η έλλειψη υδάτωσης δημιουργεί λεπτές ρυτίδες, θαμπάδα, αίσθηση τραβήγματος, πρόωρη γήρανση. Η ενυδάτωση αναζωογονει και δυναμώνει.

ΕΝΖΥΜΙΚΟ PEELING:

Εξισορρόπηση λιπαρότητας από ένζυμα από θαλάσσια άλατα και οξέα φυκιών. Καθαρίζει σε βάθος, ενυδατώνει την υδρολιπιδική ισορροπία και είναι κατάλληλο για κάθε δερματικό τύπο.

ΦΥΛΛΟ ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ:

Προσφέρει άμεση σύσφιξη που διαρκεί και αποκαθιστά την ιδανική ισορροπία σφριγηλότητας-απαλότητας.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ VITAMINE C-ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Προσφέρει στο δέρμα τις βιταμίνες που συμβάλλουν στη διατήρηση της νεότητας. Οξυγονώνει τα κύτταρα, φωτίζει, αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ-ΥΠΕΡΗΧΟ:

Λόγω του ότι η έλλειψη υδάτωσης δημιουργεί λεπτές ρυτίδες, θαμπάδα, τράβηγμα, πρόωρη γήρανση η βαθιά ενυδάτωση αναζωογονεί και δυναμώνει και σε συνδυασμό με τους υπέρηχους απολεπίζει, αναπλάθει, λειαίνει τις ρυτίδες και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ-ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:

Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται και ενισχύει αποτελεσματικά τη κυτταρική ανανέωση και τις λειτουργίες ζωτικής σημασίας για τη νεανικότητα του δέρματος που ατονούν μετά τα 40.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:

Θεραπεία με μικρορεύματα. Εχει έντονα, άμεσα, και ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης των χαρακτηριστικών και του οβάλ προσώπου.

ΧΡΟΝΟΣ THERAPY:

Το ενέσιμο γέμισμα ρυτίδων αναβάλλεται. Ενυδατώνει και αντιοξειδώνει το δέρμα ενώ παραλληλα γεμίζει τις ρυτίδες.

EXTRA LIFTING:

Παίζει καλύτερα ...το ρόλο του BOTOX καθώς απομακρύνει χωρίς πόνο τις ρυτίδες έκφρασης ενώ παράλληλα ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα.

ΦΥΤΙΚΟ PEELING:

Θεραπεία φυτικής προέλευσης από αποξηραμένα θαλάσσια φυτά Κατάλληλο για ανάπλαση, ανανέωση της επιδερμίδας, ακμή, ουλές και σημάδια.

SUPER ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΜΑΤΙΩΝ:

Λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και αντιμετωπίζει οιδήματα και μαύρους κύκλους γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ:

Απολεπίζει το δέρμα σας χρησιμοποιώντας μια ράβδο από διαμάντι η οποία αναγκάζει το γηρασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα να απομακρυνθεί αυτόματα. Ενθαρρύνει την ανάπτυξη κολλαγόνου και διεγείρει την ανάπλαση του δέρματος.

Επίσης παρέχουμε:

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΚΜΗΣ – ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ – ΛΑΜΨΗΣ – ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ – ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΒΑΘΕΙΑΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ – ΕXTRA LIFTING - ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΣΗΣ

κάρτα μέλους IMAGE Beautiful Woman

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδας exceliso.com